Jeugdwerknieuws november

18+ bijeenkomsten

Wat is het fijn om na de startzondag verschillende projecten nieuw leven in te blazen en bestaande activiteiten weer op te pakken en te continueren!

Dat laatste wordt zo ervaren door de 18+groep, want we gaan gewoon door waar we gebleven waren: ontspanning en ontmoeting tijdens de maaltijd na een drukke werkweek  en daarna met elkaar in gesprek raken over de dingen die belangrijk zijn in onze levens en hoe zich dat verhoudt met het geloof en met God.

Lees meer: Jeugdwerknieuws november

Jeugdwerk 2017 - 2018

Op de kaart onder aan deze pagina zie je smaakmakers, kruiden die het eten een extra lekkere smaak geven. Net zoals je dat met eten doet, willen wij je komend seizoen weer laten ‘proeven’ van nieuwe en bestaande activiteiten. We organiseren in de Ontmoetingskerk weer allerlei jeugdactiviteiten voor kinderen en jongeren van 4-20 jaar.

Lees meer: Jeugdwerk 2017 - 2018

Bentincklaan 7